09 Mayıs 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa15°C
  • Girne16°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C

ALTAY, “GECE DURURKEN NEDEN GÜNDÜZ”

Altay, “Gece dururken neden Gündüz”

28 Nisan 2015 Salı 09:49

Hedeflerinin üçte ikisine ulaştılar, sıradaki hedef Pepsi Kıbrıs Kupası

Pepsi Kıbrıs Kupası’nın final karşılaşmasının saat 16:30’da oynatılmasını anlamadığını belirten Yenicami teknik direktörü Turan Altay, “Finali bu sıcakta oynatmak, her iki takım futbolcularına da işkence yapmaktır”

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen 2014-2015 Futbol Sezonu K-Pet Süper Ligi Şampiyonu Yenicami, Süper Kupa ve Lig Şampiyonluğu sonrasındaki üçüncü hedefi olan Pepsi Kıbrıs Kupası için hazırlıklarına başladı.

YAK haftanın ilk antrenmanını dün Göçmenköy Antrenman Sahası’nda saat 16:30’da yaptı.

Gece oynama olanağı veren Atatürk Stadı dururken, Pepsi Kıbrıs Kupası’nın final karşılaşmasının Cihangir Stadı’na alınıp, saat 16:30’da oynatılmasını anlamadığını belirten YAK teknik direktörü Turan Altay, “Finali bu sıcakta oynatmak, her iki takım futbolcularına da işkence yapmaktır” dedi.

Pepsi Kıbrıs Kupası’nın yarı final kura çekilişinde finalin Atatürk Stadı’nda oynanacağının açıklanmasına rağmen; bugün final karşılaşmasının Cihangir Stadı’na alınması için “Bunun anlamı nedir?” diye soran Altay, cevabı spor komu oyuna bıraktı.

İki Takım Hak Ediyor

Finale kadar yükselen her iki takımın da Pepsi Kıbrıs Kupası’nı hak ettiğine dikkat çeken YAK teknik direktörü Altay, “Mormenekşe de en az bizim kadar kupayı hak ediyor ve kupaya yakındır. Ancak biz elimizden gelenin en iyisini yapıp, sezon başında ortaya koyduğumuz üçüncü hedefimize de ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA