28 Mart 2024
  • Lefkoşa26°C
  • Mağusa24°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele24°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

ALLAHSIZLAR!

Allahsızlar!

27 Mart 2014 Perşembe 10:35

14 yaşındaki çocuğa tecavüzde yeni gelişme… Bir kişi daha tutuklandı…

 Allahsızlar!

Ülkede büyük infial yaratan 14 yaşındaki çocuğa tecavüz olayında 54 yaşında bir zanlı daha ortaya çıktı. Aynı köyden olduğu bildirilen yeni zanlının da küçük kıza defalarca tecavüz ettiği ileri sürüldü

65 yaşındaki bir kişinin 14 yaşındaki küçük kıza tecavüz edip hamile bırakmasıyla ilgili olayda yeni gelişmeler meydana geldi. Yapılan muayenelerde 5 aylık hamile olduğu öğrenilen küçük kıza yine aynı köyden 54 yaşındaki bir başka kişinin de defalarca tecavüz ettiği ileri sürüldü. 54 yaşındaki zanlı da tutuklanarak 65 yaşındaki ilk zanlı ile birlikte dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç önüne çıkarıldı.

Çocuk anlattı

Meselenin tahkikat memuru Müfettiş Muavini Halil Seven, 54 yaşındaki zanlının 2013 yılı Eylül ayı ile 2014 yılı Şubat ayı içerisinde küçük kıza kendine ait araç içerisinde; 2014 yılı Mart ayı içerisinde ise kendisine ait iş yerinin bekçi kulübesinde defalarca tecavüz ettiğini açıkladı.

Seven, zanlı 54 yaşındaki yeni zanlının küçük kızın anlattıkları ve ifadesi doğrultusunda 25 Mart tarihinde tutuklandığını belirtti. Zanlının suçlamaları kabul etmediğini belirten Seven, zanlının ifade vermediğini de söyledi. Tahkikatı yürütülen meselenin ciddi bir mesele olduğunu belirten Seven, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, ortaya çıkan yeni zanlının tahkikat maksatları bakımından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA