24 Nisan 2024
  • Lefkoşa31°C
  • Mağusa28°C
  • Girne26°C
  • Güzelyurt30°C
  • İskele28°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

ALANLI, ÇAVUŞOĞLU’NA ESTİ YAĞDI GÜRLEDİ

Alanlı, Çavuşoğlu’na esti yağdı gürledi

12 Mayıs 2014 Pazartesi 15:45

Belediye başkanlığı seçimlerine sayılı günler kalırken, DP-UG İskele belediye başkanı adayı, milletvekili Hüseyin Avkıran Alanlı Nazım Çavuşoğlu hakkında önemli iddialarda bulundu. Alanlı kamuoyuna duyurduğu açıklamalarında şunları kaydetti;

Nazım Çavuşoğlu, miadı dolmuş çekleri gazetelerde yayınlatmakla beni tehdit ediyor. Amaçları İskele Belediye Başkan adaylığımı geri çekmem. Hâlâ İskele insanını tanıyamamışlar. İskele halkı böyle gayri ahlaki politikalara prim vermez. 8 yıl önce ekonomik krize giren şirketin, miadı dolmuş çeklerini gazetelerde ayınlatacaklarını söylüyorlar. Ve bu şekilde belediyeyi kazanacaklarını sanıyorlar. Tek kelime ile onlara acıyorum. Halil Orun ve Nazım Çavuşoğlu ikilisini önce Allah’a sonrada İskele halkına havale ediyorum. Maalesef Halil Orun ve Nazım Çavuşoğlu ikilisinin bu zihniyeti ve anlayışı ile ‘hep kaybeden İskele Halkı’ oldu.

Bugünde aynı zihniyeti devam ettiriyorlar. Ama bu defa İskele halkı onlara en güzel cevabı sandıkta verecek. İskele halkı Orun ve Çavuşoğlu’nun bu çirkin, tehditkâr siyasi zihniyetine dur! diyecek. Belediye seçimi, projelerin yarışacağı bir seçim olmalı. Ben halkıma hizmet etmek için bu yola çıktım. İskeleyi hak ettiği yerlere getirmek için ELİMİ DEĞİL, KAFAMI TAŞIN ALTINA koydum. Böyle tehditlerle beni yıpratacağını zanneden bu zihniyetler, yanıldıklarını seçimden sonra görecekler.

Halil Orun ve Nazım Çavuşoğlu’nun bu hali, ‘Acizliğin ve Korkunun’ bir göstergesidir. ‘Kaybetme telaşına’ kapılmış olan Orun ve Çavuşoğlu’nun son çırpınışlarıdır.

Politika mertçe yapılır. Projelerle yapılır. Aileler, çocuklar karıştırılmadan yapılır. Bizim kültürümüzde ve geleneklerimizde bu böyledir.

Bu çirkin siyasi anlayış, ‘paniğe kapılmış, kaybetme telaşına girmiş olanların siyasetidir.

Şimdiden güzel günlerin bizi beklediğini tüm içtenliğimle İskele halkına söylemek istiyorum. İskeleyi hep birlikte layık olduğu yerlere getireceğiz.

‘İskele Belediyesi’nin sahibi İskele Halkı’dır’ Belediyeyi, kendi öz malı gibi gören Halil Orun’dan alıp, gerçek sahibi olan İskele halkına verme zamanı gelmiştir. Gazamız mübarek olsun.

Hüseyin Avkıran Alanlı

DP Ulusal Güçler İskele Belediye Başkan Adayı

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA