28 Mart 2024
  • Lefkoşa26°C
  • Mağusa24°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt26°C
  • İskele24°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

ALANİÇİ, ARDA GÜNDÜZ VE GURUP SİMOLOGRUS’LA COŞTU

Alaniçi, Arda Gündüz ve Gurup Simologrus’la coştu

13 Haziran 2014 Cuma 14:34

  • Alaniçi Hasat Festivalinin ilk konser gecesinde Gurup Simologrus ve Arda Gündüz, izleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı.

Hasat festivali konser gecesinde sahneyi ilk olarak çıkan Simologrus Gurubu seslendirdiği hareketli Türkçe ve İngilizce parçalarla izleyenlerini coşturdu. Gurup bir buçuk saati aşan performanslarını Arda Gündüz ile birlikte seslendirdikleri Âşık Veysel’in “Gidiyorum Gündüz Gece” eserinin rock versiyonu ile sonlandırırken, konser alanını dolduran izleyicilerden olumlu tepkiler aldılar. Simologrus elemanlarını konserin başından sonuna kadar kucaklayan ve onları bir an olsun yanından ayırmayan Arda Gündüz bir kez daha, bir ağabey olarak kalplerini fethetti.

Yoğun bir kalabalık eşliğinde izleyenlerin de birçok şarkıya eşlik ettiği Arda Gündüz konseri gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Sanatçı sahnede kaldığı sürede Kıbrıs şarkılarından, kendi eserlerinden ve sevilen diğer Türkçe eserlerden oluşan ve zaman zaman izleyici isteklerine de cevap veren performansı ile bir kez daha izleyicilerine büyüledi. Sanatçıya eşlik eden basgitar ve bateri elemanları da performans ve sempatik tavırlarıyla beğenildiler. “Gül Pembe” şarkısında Alaniçi köyü muhtarı Cemal Yıldız’ ın da şarkıyı söyleyerek renk kattığı gecede izleyenler oldukça keyif aldı.

Arda Gündüz, gecenin oldukça serin olan ileri saatlerinde enerjisi ve coşkusu ile dinleyicileri ısıtmayı başardı. Seyircilerden gelen istekleri art arda seslendirirken, sahnede yaptığı espriler ve seyirciyle kurduğu diyalog ile bir kez daha müzik deneyimini ve  insan sevgisini gösterdi.

Organizasyonu gerçekleştiren Alaniçi muhtarı ve festival komitesi konser sonunda Arda Gündüze ve Simologrus ekibine plaket ve teşekkür belgesi verdi.(Mha)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA