19 Nisan 2024
  • Lefkoşa24°C
  • Mağusa25°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele25°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara24°C

AHMET TOLGAY, KİTABINI KANSERLİLER İÇİN İMZALADI

Ahmet Tolgay, kitabını kanserliler için imzaladı

03 Haziran 2016 Cuma 12:08

 Araştırmacı-Gazeteci-Yazar Ahmet Tolgay, sponsorluğunu Boğaz Endüstri Madencilik LTD’in üstlendiği, kapak tasarımını ise Doç. Dr. Gökçe Keçeci’nin yaptığı “Kıbrıs’ın Orta yeri Sinema” adlı son kitabının ilk tanıtım ve imza etkinliğini Kanser Hastalarına Yardım Derneği ile kısa adı KNODARA olan "Gönendere Kültür ve Sanat Derneği"nin daveti üzerine "Dünya Çocuk Günü" etkinlikleri çerçevesinde yazlık Gönendere Hürriyet Sineması'nda yaptı.

Kıbrıs’ın tek yazlık nostaljik sinemasında film gösterisinin de yer aldığı ve Ahmet Tolgay’ın gösterimden önce izleyicilere hitap ettiği geceye sanatseverler katıldı.

Ahmet Tolgay’ın imzaladığı kitabın ve film gösterisinin geliri Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlandı.

Ahmet Tolgay’ın verdiği bilgiye göre, film gösterisinden önce Kanser Hastalarına Yardım Derneği Koordinatörü Engin Savim tarafından Ahmet Tolgay ile KNODARA Başkanı Yaşar Artam’a derneğin plaketleri sunuldu.

Gecede gösterimi yapılan film, küçük bir erkek çocuğunun lösemiye karşı verdiği savaşı anlatmaktadır. “The İmam” filmiyle uzun süre gündemi meşgul eden yönetmen İsmail Güneş’in ikinci yapımı olan “Sözün Bittiği Yer” adlı bu filmde, okullarda ufak gösteriler yaparak yaşamını kazanan palyaço bir babanın, kansere yakalanan minik oğlunu ölümden kurtarabilme adına verdiği mücadele gözyaşları arasında izlendi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA