29 Mart 2024
  • Lefkoşa25°C
  • Mağusa26°C
  • Girne23°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele26°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

ADNAN BALİ, GİRNE ÜNİVERSİTESİ‘NE KONUK OLUYOR

​Girne Üniversitesi , 17 Mart 2016 Perşembe günü, Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Adnan Bali’yi konuk edecek. Adnan Bali, Girne Üniversitesi’nde “Kariyer ve Başarıya Giden Yoldaki Basamaklar” konulu bir konferans verecek.

Adnan Bali, Girne Üniversitesi‘ne konuk oluyor

16 Mart 2016 Çarşamba 14:15

Girne Üniversitesi , 17 Mart 2016 Perşembe günü, Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Adnan Bali’yi konuk edecek. Adnan Bali, Girne Üniversitesi’nde “Kariyer ve Başarıya Giden Yoldaki Basamaklar” konulu bir konferans verecek.

30 senelik kariyer tecrübesini anlatacak…

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Orta Doğu Teknik  Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümü mezunu olan Adnan Bali, 1986 yılında İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak başladığı kariyerinde 30 senede kat ettiği yolda nasıl başarılı olunduğu konusundaki bilgileri Girne Üniversitesi’nde vereceği “Kariyer ve Başarıya Giden Yoldaki Basamaklar” konferansında katılımcılarla paylaşacak.

Konferans, 17 Mart Perşembe Günü Girne Üniversitesi Konferans Salonu 2’de…

17 Mart Perşembe günü gerçekleşecek konferans saat 14:00’te başlayacaktır. Girne Üniversitesi Konferans Salonu 2’de gerçekleşecek konferansa Girne Üniversitesi akademik personeli ve öğrencilerinin yanı sıra; KKTC halkı, kamu kuruluşu mensupları ve sivil toplum örgütleri üyeleri katılabilecektir.

Yrd. Doç. Dr. Hürmüs Refiker: “Üniversite yıllarında Sayın Adnan Bali gibi başarı hikayeleri dinleyen öğrenciler kendi kariyerlerini daha iyi şekillendiriyor”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Girne Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Hürmüs Refiker, konferansa ev sahipliği yapmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek; “Sayın Adnan Bali’nin üniversitemizde vereceği konferans bizim için çok önemli. İş dünyasının başarılı isimlerinin öğrencilerimiz ile paylaştıkları kariyer hikayeleri çok değerli. İş dünyasının dinamiklerini, azimle başarmaya giden yolu yürümeyi öğreten hayatın içinden hikayeler, öğrencilerin kendi kariyerlerini şekillendirmeleri konusunda çok büyük bir rol oynuyor. Öğrencilerimizin özellikle üniversite yıllarında edindikleri kariyer bilgileri, ileride iş hayatına daha rahat adapte olabilmelerini ve başarılı olabilmelerini sağlıyor” dedi.

Adnan Bali kimdir?

1962 yılında İslahiye’de doğan Adnan Bali, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü mezunudur.

1986 yılında İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlayan Adnan Bali, Fon Yönetimi Müdürlüğünde 1994 yılında Müdür Yardımcısı, 1997 yılında Grup Müdürü, 1998 yılında ise Fon Yönetimi Müdürü olarak atanmıştır. 2002 yılında Şişli Şubesi, 2004 yılında Galata Şubesi Müdürü olan Adnan Bali, 30 Mayıs 2006 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığına yükseltilmiştir.

 01 Nisan 2011 tarihinde Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin 16. Genel Müdürü olarak atanan Adnan Bali, Kredi Komitesi Başkanı ve Risk Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA