23 Nisan 2024
  • Lefkoşa24°C
  • Mağusa25°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt25°C
  • İskele25°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara19°C

ADAM KAÇIRIP TEHDİT ETTİLER

Adam kaçırıp tehdit ettiler

12 Nisan 2014 Cumartesi 14:40

Mağusa’da kendilerine olan borcunu ödemediği gerekçesiyle Ramadan Karabulut’u kaçırarak şiddet tehdidinde bulunan iki tutuklandı. “Adam kaçırma” ve “Şiddet tehdidi” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlılar, 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak. İki zanlının suç ortağının ise arandığı bildirildi.

“Ayağına sıkarım”

Meselenin tahkikat memuru Salih Münifoğlu, zanlıların 7 Nisan tarihinde Mağusa’da kendilerine olan borcunu ödemediği gerekçesiyle rızası hilafına kullandıkları araca zorla koyarak bir piknik alanına götürdüklerini ve Karabulut’u alıkoyduklarını açıkladı. Münifoğlu, zanlıların Karabulut’a hitaben “Benim kim olduğumu bilmiyorsun. Ben istediğimi alırım. Ayağına sıkarım. Öyle yapar böyle yapar o parayı alırım” diyerek şiddet tehdidinde bulunduklarını açıkladı. Münifoğlu, konunun 9 Nisan tarihinde polisin bilgisine geldiğini ve zanlıların 10 Nisan tarihinde tespit edilerek tutuklandığını belirterek, zanlıların suç ortağının ise arandığını açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Münifoğlu, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı Mert Mevlana ile Yusuf Demiröz’ün tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.( Gamze Baykur)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA