18 Nisan 2024
  • Lefkoşa22°C
  • Mağusa21°C
  • Girne22°C
  • Güzelyurt21°C
  • İskele21°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara23°C

ABD, JUSTİN BİEBER'İ İSTENMEYEN KİŞİ İLAN ETTİ

ABD, Justin Bieber'i istenmeyen kişi ilan etti

08 Şubat 2014 Cumartesi 23:09

Bieber, kısa süre önce aynı site içinde oturduğu komşusunun evine yumurtalarla saldırdığı gerekçesiyle evi polis tarafından basılan kısa süreliğine gözaltına alındı. Genç sanatçı birkaç gün sonra, uyuşturucu ve alkollü halde araç kullandığı gerekçesiyle tutuklandı. Son olarak da Kanada'dan ABD'ye uçtuğu özel jette görevli hostes ile pilotu taciz ettiği iddia edilen Justin Bieber'in, ABD'den sınır dışı edilmesi için girişim başlatıldı. Dilekçeye imza atan kişi sayısının 100 bini geçmesi durumunda Amerikan Hükümeti'nin 'olumlu yada olumsuz' yanıt verme sorumluluğu bulunanan girişimin başlattığı kampanyada imza sayısı 252 bini aştı.

Kanadalı şarkıcıyı 'ABD'de istenmeyen kişi' ilan eden ve sınır dışı edilmesi için imza kampanyası başlatan 'ABD Halkı' adlı grup, ABD Başkanı Barack Obama'ya yolladıkları ve Beyaz Saray'ın internet sayfasında da yayınlanan dilekçelerinde, 'Biz Amerika Birleşik Devletleri halkı olarak, pop kültür dünyasında yanlış temsil edildiğimiz hissediyoruz. Biz tehlikeli, pervasız, yıkıcı ve uyuşturucu müptelası Justin Bieber'in Yeşil Kartı'nın iptal edilmesini ve kendisinin sınır dışı edilmesini istiyoruz.

Bieber'in, yalnızca halkımızın güvenliğini tehdit etmekle kalmadığını, aynı zamanda ülkemizin gençliği üzerinde de korkunç bir etkisi olduğunu düşünüyoruz. Halk olarak, Justin Bieber'in bizim toplumumuzdan çıkarılmasını' istiyoruz' dedi. Justin Bieber'in, ABD'den sınır dışı edilmesini sağlamak için şimdiye kadar 252 bini aşkın imza toplayan grubun çağrısı Beyaz Saray'da da yankı buldu. Beyaz Saray'a yapılan başvurularda, imza sayısının 100 bini bulması durumunda, ABD Hükümeti'nin resmi olarak 'olumlu yada olumsuz' görüş bildirme sorumluluğu bulunan dilekçe konusunda açıklama yapan Beyaz Saray Sözcüsü Jay Carney, dilekçeye kısa zamanda yanıt vereceklerini açıkladı. Carney, dilekçeler konusunda taahhüdümüz var. Kısa zamanda buna karşı bir yanıt gelecek' diye konuştu.

Polis tarafından yapılan üst arama görüntüleri yayınlandı Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'in, ABD'nin Miami kentinde uyuşturucu ve alkollü iken araç kullandığı gerekçesiyle tutuklandıktan sonra karakolda yapılan üst arama görüntüleri de yayınlandı. Karakolun güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, Bieber, önce üzerindeki takıları çıkarıyor. Kapşonlu bir ceket giyen ve şortu ayak bileklerine kadar sarkan Bieber, üst araması yapan polisin isteği üzerine ayakkabılarını ve çoraplarını çıkarıyor. Bu sırada, görevli polisten yaklaşık beş adım uzaklaşan Bieber, polisin talimatı üzerine üst araması yapılacak noktaya geri dönüyor. Arama başladıktan sonra, Bieber'in iç çamaşırını yarıya kadar açık bırakacak biçimde sarkan şortu polis ve tarafından yukarı doğru çekiliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA