25 Nisan 2024
  • Lefkoşa36°C
  • Mağusa34°C
  • Girne34°C
  • Güzelyurt35°C
  • İskele34°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

64 YAŞINDA 14 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZDEN SUÇLANIYOR

64 yaşında 14 yaşındaki kıza tecavüzden suçlanıyor

30 Ağustos 2014 Cumartesi 13:21

Gamze BAYKUR

Mağusa, 14 yaşındaki küçük bir kıza karşı yapılan cinsel tecavüz, cinsel saldırı ve cinsel istismarla sarsıldı. Ailece tanıştıkları kişilerin 14 yaşındaki kızına 2014 yılı Şubat, Haziran ve Ağustos ayları içerisinde cinsel saldırılarda bulunan 64 yaşındaki zanlı tutuklandı. Olay, küçük kızın 15 gün önce Lefkoşa’ya gitmesi ve Lefkoşa’da Sosyal Hizmetlerin gözetiminde polise ifade vermesiyle ortaya çıktı.

“Cinsel saldırı”, “Çocuğa cinsel istismar” ve “16 yaşından küçük 13 yaşından büyük çocuğa cinsel tecavüz” suçlamalarıyla gözaltına alınarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı İmam Kazğan 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Ahlaksız tekliflerde bulundu…

Meselenin tahkikat memuru Ahmet Hamdi Er, 2014 yılı Şubat ayı içerisinde zanlı İmam Kazğan’ın daha önceden ailece tanıştıkları kişilerin çocuğu olan ve evine sigara istemeye giden 14 yaşındaki kız çocuğuna elle tacizde bulunduğunu açıkladı. Er, yine zanlının 2014 yılı Haziran ayı içerisinde evine incir toplamaya gelen aynı kız çocuğunu evine çağırdığı ve bu kez daha ileriye gittiğini detay vererek açıkladı. Zanlının 28 Ağustos tarihinde tespit edilerek tutuklandığını belirten Er, zanlının suçunu kabul etmediğini söyledi. Bu olayın bölgede ve aile arasında büyük bir infial yarattığını belirten Er, bölgede detaylı bir tahkikatın yapılması gerektiğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Er, zanlının 3 ün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı İmam Kazğan’ın tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA