50+’YA BİR DESTEK DE AKINCI’DAN!

24 Kasım 2015 Salı 11:09
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nın Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nün iyileştirilmesi ve ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik başlattığı 50+ Projesi’ne destek veren Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Vakıf yetkililerini makamında kabul ederek proje için bağışladığı kravatını imzaladı.
Kemal Saraçoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nevhiz Özer ve Vakıf Koordinatörü Övgü İnce’nin katılımıyla gerçekleşen kabülde projenin başarılı olmasını temenni eden Cumhurbaşkanı Akıncı, açık artırmada yer alacak ürünlerin kataloğunu da inceledi.
Akıncı, seçim döneminde kullandığı kravatının projede yer almasının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı olarak da açık artırmaya destek vereceklerini belirtti.
Projeye yaptığı katkılardan ve göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Cumhurbaşkanı Akıncı’ya teşekkürlerini sunan ve projenin içeriğine ilişkin detayları anlatan Kemal Saraçoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nevhiz Özer, 50+ Projesi kapsamında perşembe akşamı saat 19.00’da The Colony Otel’de gerçekleştirilecek açık artırmanın davetiyesini de Cumhurbaşkanı’na takdim etti.
50+ PROJESİ KANSER HASTASI ÇOCUKLARA UMUT OLACAK
Kemal Seraçoğlu Vakfı’ndan yapılan açıklamada, proje için bugüne kadar dünyanın birçok ülkesinden ve Kuzey Kıbrıs’tan birbirinden değerli sporcu, politikacı ve sanatçıya ait ürünler toplandığı belirtildi.
Perşembe akşamı gerçekleşecek projenin finalinde bu ürünler açık artırma yoluyla satılarak elde edilecek gelir, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nün iyileştirilmesi ve ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacak.
AÇIK ARTIRMADA NELER YER ALACAK?
Açık artırmada Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın kravatının yanı sıra dünyanın dört bir yanından gönderilen ürünler de yer alacak.
50+ projesi için Türkiye’nin dört büyükleri Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un yanı sıra Liverpool, Real Madrid, Manchester United, Arsenal ve Chelsea gibi dünyaca ünlü takımlar da imzalı ürünlerini Vakıf’a göndererek projeye destek verdi.
KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş, vefatından 20 gün kadar önce imzaladığı safari gömleği, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat değişim döneminde kullandığı gözlükleri, 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu imzalı replika forma ile projeye katkı koydu. Türkiye Cumhuriyeti 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel ise vefatından önce ünlü fötr şapkasını imzalayarak projeye katıldı.
Açık artırmada sunularak bağış toplanacak ürünler arasında futbolcu Arda Turan imzalı forma, dört kez dünya ironman şampiyonu olan Chrissie Wellington imzalı tişört, İngiliz Greg Rusedski imzalı tenis raketi, dünyaca ünlü sanatçı Lennie Payne’in tost ekmeğinden yaptığı Atatürk portresi, McLaren Mercedes F1 takımı eski sürücülerinden bir kez dünya şampiyonu olan Jenson Button ve iki kez dünya şampiyonu olan Lewis Hamilton imzalı takım forması, Ukrayna Voleybol Milli Takımı'nın imzalı topu, Volkan Konak’ın kendi adına dikilmiş gömleği, dört kez F1 dünya şampiyonu olmuş Sebastian Vettel imzalı Redbull F1 takımı eşyaları, Ferrari F1 takımı sürücüleri Fernando Alonso ve Felipe Massa imzalı şapkalar ve daha birçok eşsiz ürün yer alıyor.
FIBA İnstagram hesabından KKTC Basketbol Unilig organizasyonundan bir pozisyon paylaştıFIBA İnstagram hesabından KKTC Basketbol Unilig organizasyonundan bir pozisyon paylaştı14 Aralık 2025 Pazar 22:08BASKETBOL
Boğaziçi Köyü’nde Şap Hastalığına Karşı Önlemler AlındıBoğaziçi köyündeki mandıralarda bulunan büyükbaş hayvanlarda şap hastalığının tespit edilmesi üzerine, İskele Belediyesi’nin de katılımıyla Lefkoşa’da ilgili kurumların iştirakiyle toplantı gerçekleştirildi.14 Aralık 2025 Pazar 21:46İSKELE
İskele Boğaziçi Köyü’nde Şap Hastalığı Şüphesi: Bakanlıktan Acil TedbirlerTarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Boğaziçi Köyü İskele bölgesinde bir mandrada şap hastalığı şüphesi üzerine kapsamlı önlemler alındığını duyurdu.14 Aralık 2025 Pazar 18:37İSKELE
Hatice İntaç yazdı... "Doğanın İsyanı"Hatice İntaç yazdı... "Doğanın İsyanı"14 Aralık 2025 Pazar 17:59KIBRIS
ARUCAD 5. Eğitim Çalıştayı yapıldıArkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD), Kuzey Kıbrıs’taki lise ve ortaokul öğretmenlerine yönelik 5. Eğitim çalıştayı yapıldı.14 Aralık 2025 Pazar 17:56ARUCAD
Doğanın Şifası Bu Kitapta ToplandıProf. Dr. K. Hüsnü Can Başer, “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler” adlı yeni kitabı ile bitkilerin şifalı ve aromatik özelliklerine ışık tutan kapsamlı bir eser daha ortaya koydu.14 Aralık 2025 Pazar 17:54YDÜ - YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ
Bağımsızlık Yolu 11 Yaşında!Emekçinin Partisi Bağımsızlık Yolu, örgütlü mücadelenin temellerinin atılışının 11. yıl dönümü dolayısıyla dayanışma yemeği düzenledi.14 Aralık 2025 Pazar 17:52KIBRIS
Meclis Genel Kurulu yarın bütçe görüşmelerine devam edecekCumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, yarın saat 10.00’da toplanarak Hukuk Dairesi, Kamu Hizmeti Komisyonu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bütçelerini ele alacak.14 Aralık 2025 Pazar 17:50KIBRIS
13. Maaşlar ödeniyor13’üncü maaşlar ayın 25’i ve 26’sında yatırılacak14 Aralık 2025 Pazar 17:46KIBRIS
Lefkoşa'da uyuşturucu operasyonuLefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı Cürümleri Önleme Şube Amirliği Ekipleri Lefkoşa’da bir evde yaptığı aramada 30 gram hintkeneviri bulması olayıyla ilgili 4. Bir kişi daha tutuklandı.14 Aralık 2025 Pazar 12:02LEFKOŞA
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs












Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.