20 Nisan 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele15°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

4’ÜNCÜ ULUSLARARASI EĞİTİM BİLİMLERİ SEMPOZYUMU GAÜ’DE BAŞLIYOR

4’üncü uluslararası eğitim bilimleri sempozyumu GAÜ’de başlıyor

17 Mart 2015 Salı 12:27

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi ile Kıbrıs Eğitim Bilimleri Derneği’nin işbirliğinde organize edilen IV. Uluslararası Eğitim Bilimleri Sempozyumu 19-21 Mart 2015 tarihleri arasında GAÜ ev sahipliğinde başlıyor.

GAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Oğuz Karkartal konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kıbrıs Eğitim Bilimleri Derneği’ne işbirliğinden ötürü teşekkür ederek şimdiye kadar başarılı bir şekilde getirilen ve dördüncüsü tertiplenen sempozyumdan ötürü Kıbrıs Eğtim Bilimleri Derneği’ni ve GAÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyelerini tebrik etti. Karakartal, GAÜ olarak gerçek anlamda uluslararası bir nitelik taşıyan ve  iki yüze (200) yaklaşan katılımıyla yerli yabancı bilim insanlarını ağırlayacak olan böylesine  bir uluslararası sempozyuma ev sahipliği yaptıkları için de gururlu olduklarını söyledi. GAÜ’nün Kıbrıs’ta ulusal ve uluslararası her türlü bilimsel etkinlik ile başka pek çok etkinliğe imza attığı belirten Karakartal,  Uluslararası Eğitim Bilimleri Sempozyumu ile de eğitim alanında bir çok konunun irdeleneceğini, çözüm ve önerilerin sunulacağını, yeni teknolojilerin öğrenileceğini kaydetti.

Konuyla ilgil GAÜ’den yapılan açıkalmada, 19 Mart Perşembe günü GAÜ Specturum Salonunda açılışı yapılacak uluslararsı sempozyum, iki gün boyunca GAÜ Eğitim Fakültesi Freedom binası salonlarında oturum şeklinde yürütüleceği bildirildi. Şu an KKTC’de yapılan en büyük uluslararası eğitim bilimleri sempozyumuna, eğitim dünyası ile ilgililerin ve arzu edenlerin katılabileceği belirtildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA