“4,5G’YE HAZIRIZ”
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve yönetim ekibi Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nu ziyaret etti.

18 Eylül 2015 Cuma 17:03
BTHK Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük’ü ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standartları belgesini almaya hak kazanmaları nedeniyle kutlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi, BTHK Başkan Yardımcılığı görevine atanan Okan Donangil’e de yeni görevinde başarılar diledi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca: Teknoloji ve iletişim alanındaki yatırımlar son derece önemlidir. 4,5G’yi ülkemize taşımaya hazırız. Türkiye’de gerçekleşen ihalenin, ülkemizde de yaşam bulması temennimizdir.”
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve yönetim ekibi, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nu (BTHK) ziyaret etti.BTHK Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük’ü ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standartları belgesini almaya hak kazanmaları nedeniyle kutlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi, BTHK Başkan Yardımcılığı görevine atanan Okan Donangil’e de yeni görevinde başarılar diledi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca teknoloji ve iletişim alanındaki yatırımların son derece önemli olduğunu vurgularken, yeni nesil teknolojileri adaya taşıma yönünde yatırım yaptıklarını ve 4,5G’ye hazır olduklarını belirtti.
Karaatmaca yeni nesil mobil teknolojiler ihalenin Türkiye’de gerçekleştiğini belirtirken “ülkemizde de en kısa zamanda gerçekleşmesi temennimizdir” dedi.
“Yeni nesil teknoloji yatırımlarına hazırız”
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ziyarette yaptığı konuşmada, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in BTHK ile yakın işbirliğinde çalıştıklarını ve bundan memnuniyet duyduklarını belirtti.
BTHK’nın yayınladığı çeyrek raporlarında da açıklandığı gibi lider iletişim ve teknoloji şirketi olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Karaatmaca, “Dünyadaki en ileri teknolojileri eş zamanlı olarak ülkemize taşıyor, bunu başarmak için de sürekli yatırım yapıyoruz” dedi.
Karaatmaca, yeni nesil teknolojilerin önemine de dikkat çekerek, insanımızın yaşam kalitesinin artması ve bilgiye çok daha süratli erişimi için bunun gerekli olduğunu söyledi.
“4,5G’yi ülkemize taşımaya hazırız” diyen Karaatmaca, Türkiye’de gerçekleşen ihalenin, ülkemizde de yaşam bulması temennisini dile getirdi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, BTHK Başkan Yardımcısı’na ve tüm BTHK Yönetim Kurulu’na görevlerinde başarılar diledi.
“İşbirliklerimiz devam edecek”
Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük de, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standartları belgesini almaktan duydukları mutluluğu dile getirirken, Başkan Yardımcılığı görevine atanan Okan Donangil ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini belirtti.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in mobil iletişim ve teknoloji alanındaki yatırımları ile projelerini yakından takip ettiklerini belirten BTHK yetkilileri yakın işbirliklerinin ileriki dönemlerde de devam edeceğini söyledi.
Yapılan ziyarete BTHK Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük, Başkan Yardımcısı Okan Donangil, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Genel Müdür Yardımcıları Emre Laçinler, Ayhan Barış, Burcu Topal, Ozan Çağlar Aslan ve Alp Ağcataş katıldı.
YSK, TAM Parti’nin LAÇ belediye meclis aday listesini iptal etti: Cinsiyet kotası karşılanmadıYüksek Seçim Kurulu, TAM Parti’nin, Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi için sunduğu 14 kişilik listede yalnızca 4 kadın adaya yer vermesi nedeniyle belediye meclis üyesi aday listesini oyçokluğuyla iptal etti.31 Ekim 2026 Cumartesi 22:07KIBRIS
DAÜ-SEN: “Hukuk çiğnenerek akademik personelin sözleşmeleri sonlandırılamaz!”DAÜ-SEN, 65 yaşını dolduran akademisyenlerin sözleşmelerinin uzatılmaması ve dönem ortasında öğretim üyelerinin değiştirilmek istenmesine karşı Rektörlük önünde eylem yaptı.31 Ekim 2026 Cumartesi 11:50KIBRIS
TDP ilk 90 günlük acil eylem planını açıkladıTDP, 6 Aralık 2026 seçimlerinin ardından hayata geçirmeyi hedeflediği İlk 90 Gün Acil Eylem Planı’nı kamuoyuyla paylaştı.31 Ekim 2026 Cumartesi 11:34KIBRIS
DAÜ-SEN, Rektörlük Önünde Eylem YapacakDAÜ-SEN, 65 yaşını dolduran akademisyenlerin sözleşmelerinin uzatılmaması ve akademik kadro statülerine ilişkin yaşanan sorunlar nedeniyle yarın Rektörlük önünde eylem ve basın açıklaması gerçekleştirecek.29 Ekim 2026 Perşembe 13:32KIBRIS
İsrail seçim sonuçları: Netanyahu'nun bloğu önde ancak meclis çoğunluğunu sağlayamıyorİsrail'de 27 Ekim Salı günü yapılan parlamento seçimlerinde Türkiye saatiyle 15.30 itibarıyla oyların %85,6'sı sayıldı.29 Ekim 2026 Perşembe 00:19ORTADOĞU
“Kıbrıs Cumhuriyeti” vatandaşlığının evlilik yoluyla elde edilmesi konusunda kararRum Yüksek Mahkemesi, sonradan “Kıbrıs Cumhuriyeti” vatandaşlığı alan yabancı uyruklu bir kişinin, evlendiği yabancı uyruklu eşine vatandaşlık hakkı kazandırmayacağına hükmetti.28 Ekim 2026 Çarşamba 12:21KIBRIS
İçişleri Bakanlığı: Fatma Ünal’a cezaevinde ayrıcalıklı muamele yapıldığı iddiaları gerçeği yansıtmıyorFatma Ünal’ın özel bir odaya yerleştirildiği ve ayrıcalıklı muamele gördüğü yönündeki iddiaları reddederek, yasa ve tüzüklere aykırı herhangi bir uygulama bulunmadığını açıkladı.28 Ekim 2026 Çarşamba 12:18KIBRIS
Doç. Dr. Hamit Caner yazdı... "Büyüdük... Peki Güçlendik mi?""Kuzey Kıbrıs’ın son kırk yıldaki en büyük başarılarından birinin yükseköğretim olduğunu inkâr etmek haksızlık olur."28 Ekim 2026 Çarşamba 12:11KIBRIS
İskele'de üvey kızına cinsel saldırı iddiasıyla tutuklu zanlıya 6 gün ek süreİskele'de 2023-2026 arasında 16 yaşından küçük üvey kızına defalarca cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan H.B., mahkemeye çıkarıldı; soruşturma kapsamında 6 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verildi.28 Ekim 2026 Çarşamba 11:47İSKELE
Emekçinin Partisi Bağımsızlık Yolu, KTAMS’ta Eski Sendika Yöneticileri ile BuluştuEmekçinin partisi Bağımsızlık Yolu, KTAMS’ta her salı bir araya gelen eski sendika yöneticileri ve emeklilerle buluştu. Görüşmede emekçinin partisi Bağımsızlık Yolu’nun mücadele programı ile ilgili bilgi verilirken, politikaları ile ilgili önerileri konuş28 Ekim 2026 Çarşamba 11:43KIBRIS
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2014 Detay Kıbrıs











Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.