24 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa18°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele18°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

“4. ÇOCUK BİSİKLETİ KAMPANYASI” TALİHLİLERİ BELİRLENDİ

“4. Çocuk Bisikleti Kampanyası” talihlileri belirlendi

04 Eylül 2014 Perşembe 13:24

Gazeteniz Detay’ın “4. Çocuk Bisikleti” kampanyası sonuçlandı. Bir hafta boyunca gazetedeki kuponları kesen ve Detay Medya Grubu’na ulaştıran okuyucularımız arasından, iki kişi daha çocuk bisikleti kazandı. Çekilişte, Lefkoşa’dan Süleyman Önal ve Mahan Arca “4. Çocuk Bisikleti Kampanyası”nın talihlileri oldu.

Detay Medya Grubu Müessese Müdürü Erkut Yılmabaşar yaptığı açıklamada, kazananları tebrik ederken, “Detay Eğitim Seti”ne işaret etti. Yılmabaşar, Detay’ın yarınki sayısında kampanyayı kaçıran veya eksik kuponları olan okuyucular için Mega Kupon verileceğini söyedi. Yılmabaşar, Eğitim Seti’ne sahip olmak isteyen ailelerden ve okuyuculardan gelen yoğun istek üzerine, bu kuponun kampanya için son fırsat olduğunun da altını çizdi. Erkut Yılmabaşar, İlk 9 kupon yerine geçecek bu Mega Kupon’dan eksik kuponları olan veya kampanyaya yeni başlamak isteyen okuyucuların, 6 kupon daha biriktirerek Deniz Plaza ile birlikte yürütülen “Detay’lı eğitim Seti”ne sahip olunabileceğini vurguladı.

DETAY KİTAP KULÜBÜ

Yılmabaşar, Detay’ın kitap kampanyalarının da devam edeceğini müjdelerken, bundan sonra Cumartesi ve Pazar günleri Detay okuyucularının kitap kampanyası ile buluşacağını vurguladı. Bugüne kadar onbinlerce kitap dağıtıldığını kaydeden Erkut Yılmabaşar, Detay’ın ülke kültürüne ve aile bütçelerine katkılarının devam edeceğine dikkat çekti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA