20 Nisan 2024
  • Lefkoşa16°C
  • Mağusa16°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt15°C
  • İskele16°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

37. GÜZELYURT PORTAKAL FESTİVALİ BASINA TANITILDI

37. Güzelyurt Portakal Festivali basına tanıtıldı

20 Haziran 2014 Cuma 13:17

Bu yıl 4-20 Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek 37. Güzelyurt Portakal festivali dün Belediyeler Birliği Binasında düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Basın mensuplarının ilgi gösterdiği toplantıda Festival programı yanında, Festival şarkısı, Festival web sayfası da tanıtıldı. Toplantıda ayrıca Festivalin ana sponsoru Telsim Vodafone ve Bulut İnşaat ile protokol imza töreni de gerçekleşti.

Toplantıya Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, Belediye Meclis üyeleri, Telsim Vodafone Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Bulut İnşaat Direktörü Temel Bulut, Final Organizasyon Yıltan Tozakı, Major Müzik direktörü Öğün Erçal, Matcob Ltd direktörü Serkan Kırmızı, dance fm ve radyo enerjinin direktörü Murat Zengin  ve basın mensupları katıldı.

Özçınar

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar basına yaptığı açıklamada 4-20 Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek 37. Güzelyurt Portakal Festival programın zengin ve doyurucu olduğunu belirterek, Portakal Festivali’nin ülke genelinde bir marka olduğunu vurguladı. Narenciyeyi ön plana çıkarmakta olan Festivalin tüketim alışkanlığını artırmaya yönelik olarak düzenlenmekte olduğunu belirten Özçınar,  ülkemizin en büyük ölçekli ve çok yönlülüğü ile farklılık yaratan Festival’ini 37. Kez düzenliyor olmaktan duyduğu heyecanı belirtti. 2013 yılında düzenlediğimiz 36. Güzelyurt Portakal Festivali’nde tüm giriş ve çıkışlara koyduğumuz mobese kamera sistemi sayesinde festivali ziyaret eden kişi sayısını belirlemeyi başardıklarını anlatan Özçınar, elde edilen sonucun Festival’in devasa boyutunu ortaya çıkardığını söyledi.  Festival’in marka değerinin bu denli yüksek olmasının halkın belediyemize ve düzenlediği organizasyonlara duyduğu güvenin sonucu olduğuna dikkat çekti.

Festival programı hakkında kısa bir bilgi de veren Özçınar Ana sponsor Telsim Vodafone ve diğer bir sponsor olan Bulut İnşaatın katkılarıyla Festival’in daha da zenginleşeceğini söyledi. 4 Temmuz’da kortej yürüyüşü ile başlayacak Festivale tüm halkı davet eden Özçınar, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tanpınar

Telsim Vodafone Genel Müdür yardımcısı Fevzi Tanpınar Telsimin Festivalin ana sponsoru olmaya karar verdiğini belirterek 37 yılın bir festival için anlamlı ve sayı olarak uzun bir dönem olduğunu belirtti.  Güzelyurt Portakal Festivali’nin Güzelyurt insanının büyük cefakar bir yaklaşımla ve uğraşla kalkınmışlığının bir göstergesi olduğunu kaydeden Tanpınar, Portakal Festivali’nin gelecek yıllarda ulusal nitelikli bir festival olacağını savundu.

Bulut

Bulut İnşaat Direktörü Temel Bulut da 37. Güzelyurt Portakal Festival piyangosunun büyük ödülü olan  2+1 dairenin sponsoru olduklarını belirterek, Festivalin  hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Basın Toplantısında dance fm ve radyo enerjinin direktörü Murat Zengin’in hazırlamış olduğu Festival şarkısını, Matcob Ltd Dirktörü Serkan Kırmızı da Festival web sayfasının tanıtımını gerçekleştirdi. Yine Festival’in sponsorlarından Major Müzik Direktörü Öğün Erçal ve Final Organizasyon Direktörü Yıltan Tozakı Festival ile ilgili çalışmalarını aktararak, 37. Güzelyurt Portakal Festivali’nin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA