24 Nisan 2024
  • Lefkoşa18°C
  • Mağusa16°C
  • Girne19°C
  • Güzelyurt20°C
  • İskele16°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara18°C

3 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAKLAR…

3 gün daha tutuklu kalacaklar…

02 Nisan 2014 Çarşamba 12:28

Yeni Erenköy’de halı saha maçında çıkan kavgada Şerif Avcil ile Muhammet Avcil’i darp ederek Muhammet Avcil’i komaya sokan 7 zanlı dün yeniden mahkemeye çıkarıldı…

Gamze BAYKUR/DETAY Gazetesi

 Yeni Erenköy’de oynanan halı saha maçının ardından çıkan kavgada Şerif Avcil ile Muhammet Avcil’i ciddi şekilde darp ederek Muhammet Avcil’i komaya sokan zanlı yedi zanlı, tutukluluk sürelerinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Ciddi darp” ve “vahim zarar” suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarılan 7 zanlının tutukluluk süresi 3 gün daha uzatıldı.

Muhammet Avcil’in hayati tehlikesi devam ediyor…

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Eğitmen, 28 Mart tarihinde zanlıların Yeni Erenköy’de maç bittikten sonra bir taraf olup Şerif Avcil ile Muhammet  Avcil’i halı saha içerisinde ciddi şekilde darp ettiklerini açıkladı. Eğitmen, kafatasında kırık olduğu tespit edilen Muhammet Avcil’in halen Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına olduğunu ve hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın henüz tamamlanmadığını belirten Eğitmen, zanlıların 3’er gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı HasanDağlı, zanlıların tahkikat maksatları bakımından tutukluluk sürelerinin 3’er gün daha uzatılmasına emir verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA