26 Nisan 2024
  • Lefkoşa21°C
  • Mağusa21°C
  • Girne21°C
  • Güzelyurt22°C
  • İskele21°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara22°C

20’NCİ YILDA 20 BİN FİDAN

20’nci yılda 20 bin fidan

29 Mart 2014 Cumartesi 12:06

Creditwest Bank’tan çevreye katkı

 20’nci yılda 20 bin fidan

Creditwest Bank, KKTC’nin ağaçlandırılması ve yangınların önlenmesi amacıyla Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Orman Dairesi ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde bugün Hamitköy’deki yeni çevre yolu üzerinde fidan dikme etkinliği düzenledi.

2014 - 2015 Ağaçlandırma Dönemi’nde 20 bin fidana tamamlanacak projeyle ilgili gerçekleşen etkinliğe Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Creditwest Bank Yönetim Kurulu Üyesi Sofu Altınbaş, Altınbaş Holding CEO’su Cengiz Biçer, Creditwest Bank Genel Müdürü Süleyman Erol ile Orman Dairesi ve Creditwest Bank yetkilileri katıldı.

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, etkinlikte Atleks Sanverler Ortaokulu öğrencileri de yer aldı.

“Örnek olmalı”

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı etkinlikte yaptığı konuşmada, Creditwest Bank’ın projesinin önemine işaret ederek, Altınbaş Holding’in girişiminin diğer kurum ve şahıslara örnek olmasını diledi.

Altınbaş: “20 bin fidana her yıl 5 bin fidan eklenecek”

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş da, Hamitköy yolu üzerinde holding ve bünyesindeki kurumların katkısıyla dikilecek 20 bin fidana her yıl 5 bin fidan daha ekleyeceklerini kaydetti.

Etkinlik için adada bulunan Altınbaş Holding CEO’su Cengiz Biçer ise konuşmasında, Kuzey Kıbrıs’ı daha iyi yere taşıyacak çevre, kültür sanat ve eğitim alanlarında önemli sosyal projeleri olacağını açıkladı.

Creditwest Bank Genel Müdürü Dr. Süleyman Erol ise, 2014 yılında önemli sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştireceklerini kaydederek, 20. Yıl Ormanı’nın bu projelerinden biri olduğunu dile getirdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA