20 Nisan 2024
  • Lefkoşa14°C
  • Mağusa15°C
  • Girne17°C
  • Güzelyurt13°C
  • İskele15°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

2 ARAÇ TRAFİKTEN MEN, 1 SÜRÜCÜYE TUTUKLAMA

16.06.2016 tarihinde, 14.00-18.00 saatleri arasında, Gazimağusa ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahaları dâhilinde "Trafik ve Asayiş Operasyonu" düzenlenmiştir.

2 araç trafikten men, 1 sürücüye tutuklama

17 Haziran 2016 Cuma 10:18

TRAFİK VE ASAYİŞ OPERASYONU        
16.06.2016 tarihinde, 14.00-18.00 saatleri arasında, Gazimağusa ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahaları dâhilinde "Trafik ve Asayiş Operasyonu" düzenlenmiştir.

Operasyon kapsamında Gazimağusa bölgesinde faaliyet gösteren, kumarhaneler, kahvehaneler ve bahis evleri kontrol edilmiş olup; yapılan denetimler sonucu, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam beş kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidilirken, bir kahvehanede ise alkollü içki satış ruhsatı olmadığı halde satış yapıldığı tespit edilerek, işletme sahibi hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

Gazimağusa trafik ekiplerinin yapmış oldukları denetimler sonucu,  180 araç kontrol edilmiş olup, suç işlediği tespit edilen 88 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilmiştir. Denetimler sırasında çeşitli suçlardan dolayı iki araç trafikten men edilmiş, bir sürücü ise tutuklanmıştır. 

Güzelyurt Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında düzenlenen operasyon kapsamında, bölgede faaliyet gösteren kahvehaneler ve alkollü içki satışı yapan yerler kontrol edilmiş olup, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Güzelyurt trafik ekiplerinin yapmış oldukları denetimler sonucu ise 140 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 25 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilmiştir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA