19 Nisan 2024
  • Lefkoşa20°C
  • Mağusa20°C
  • Girne20°C
  • Güzelyurt18°C
  • İskele20°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C

10. ULUSLARARASI YAZ SEVİNCİ ÇOCUK ŞENLİĞİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Lefkoşa Folklor ve Gençlik Merkezi’nin (FOGEM) Gençlik Dairesi Müdürlüğü’nün de katkılarıyla organize ettiği ve yarın başlayacak “10. Uluslararası Yaz Sevinci Çocuk Şenliği” konusunda protokol imzalandı...

10. Uluslararası Yaz Sevinci Çocuk Şenliği için protokol imzalandı

15 Haziran 2016 Çarşamba 13:56

Lefkoşa Folklor ve Gençlik Merkezi’nin (FOGEM) Gençlik Dairesi Müdürlüğü’nün de katkılarıyla organize ettiği ve yarın başlayacak “10. Uluslararası Yaz Sevinci Çocuk Şenliği” konusunda protokol imzalandı.

Protokole Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu ve FOGEM Başkanı Salahi Döşemeci imza koydu.

Gençlik Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, FOGEM Başkanı Döşemeci, Romanya, Gürcistan, Makedonya ve Türkiye’den iki farklı halk oyunları ekiplerinin katılımıyla düzenlenen şenliğe katkıları nedeniyle Gençlik Dairesi Müdürlüğü’ne ve Daire Müdürü Eroğlu’na teşekkür etti.

Gençlik Dairesi’nin festivale sahip çıkmasının kalıcı olması adına önemli olduğunu ifade eden Döşemeci, tüm yetkililerden böylesi destekleri beklediklerini vurguladı.

GENCAY EROĞLU

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu da, 10. Uluslararası Yaz Sevinci Çocuk Şenliği’nin önemine değinerek, birçok ülkeden çocukları ülkede ağırlayacaklarını ve böylesi uluslararası festivalleri artırmaları gerektiğini söyledi.

Gelen konuk ekiplerin ülke tanıtımına ve dinamizmine katkı sağlayacağını belirten Eroğlu, derneklerin bu tür organizasyonları gerçekleştirmelerinin mutluluk verici olduğunu ve desteklenmelerinin gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA