28 Mart 2024
  • Lefkoşa15°C
  • Mağusa17°C
  • Girne18°C
  • Güzelyurt16°C
  • İskele17°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara14°C

1. ULUSAL DOĞU AKDENİZ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİ

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından, 1. Ulusal Doğu Akdeniz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu gerçekleşti.

1. Ulusal Doğu Akdeniz Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Sempozyumu gerçekleşti

26 Nisan 2019 Cuma 11:21

Ana temanın “Ortopedik Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Yenilikler” olarak belirlendiği söz konusu sempozyum, yapılan açılış töreniyle başladı.

dau-fizyoterapi-ve-rehabilitasyon-sempozyumu-(2).jpg

Müzik dinletisinin ardından açılış konuşmaları yapıldı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi ve sempozyum başkanı Prof. Dr. İnci Yüksel konuşmasında, sempozyumun modern tıpta kullanılan farklı disiplinler arası çalışmaların ortaya konulması ve bilgi paylaşımı açısından önemine vurgu yaptı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoçlar da konuşmasında fakülte hakkında bilgi vererek, fakülte olarak bugüne kadar gerçekleştirilen sempozyum, konferans ve çalıştaylara değindi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, üniversitenin eğitim hayatına mühendislik fakültesini barındıran bir kurum olarak başladığına ve gelinen aşamada bünyesinde başarılı bir sağlık fakültesini de barındırdığına işaret etti.

Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Bülent Atilla tarafından  “Ortopedi Fizyoterapi İş Birliği” başlıklı konferans gerçekleştirildi. (MHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA